КП ЄРЦ вважає роботу контакт-центру найважливішим каналом комунікації зі споживачами послуг,

Більшість повідомлень надійшло на гарячу лінію 750-600. Найбільше скаржились на стан будинкових інженерних систем та негаразди з роботою систем електропостачання.

Із завершенням сезону відпусток продовжує зростати кількість саме телефонних звернень (80%). Обсяг письмових та інтернет-повідомлень  залишається незмінним. Найактивнішими були мешканці вулиць Вовчинецької та Хоткевича.

Найбільше споживачі звертаються в понеділок і середу. На вихідних обслуговуються лише аварійні повідомлення. З серпневих звернень близько 70% виконані, інші – перебувають на контролі.

 «КП ЄРЦ вважає роботу контакт-центру найважливішим каналом комунікації зі споживачами послуг, - переконує начальник відділу технічного нагляду Віктор Дундяк. – І мова не просто про фіксацію проблем у комп’ютерній базі.

Кожне зареєстроване звернення – реальний робочий інструмент оцінки роботи підрядної організації, технічного стану будинку. Саме на підставі інформації про звернення громадян приймалися рішення щодо пріоритетів виконання поточних і капітальних ремонтів».

Детальний звіт про звернення громадян у серпні доступний на сайті domivka.if.ua.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 06.09.2012 16:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини