В серпні на рахунки ЄРЦ надійшло два мільйони гривень

За підсумками серпня на розрахункові рахунки КП «Єдиний розрахунковий центр» надійшло 89% від нарахованої плати за утримання будинків та прибудинкових територій. Таким чином, тенденція щомісячного зростання рівня платежів триває.

Вже традиційно найкраще сплачували мешканці на територіях колишніх ЖЕО №1, 4, 5, 6. Рівень оплати доходить до 94%. Можна прогнозувати ближчим часом стовідсоткову оплату більшістю співвласників житла.

За окремими комунальними округами в серпні поточна заборгованість або не зростала, або збільшилась на декілька відсотків. Проте найбільшим є приріст боргу по території дев’ятого комунального округу (ЖЕО №9).

Загальна кількість неплатників, які жодного разу не розрахувались за своїми зобов’язаннями з утримання житла, у порівнянні з липнем зменшилась на 25%.

Нарахування серпня 2012 року включало в себе в тому числі дольову участь мешканців за поточні та капітальні ремонти, які активно наразі проводить КП «ЄРЦ». На умовах співфінансування виконано 96 об’єктів загальною кошторисною вартістю 4 760 тис. грн.

За виконані роботи відповідно до укладених договорів було проведено стовідсотковий розрахунок з відповідними підрядними організаціями. Детальний звіт про структуру надходжень та витрат доступний на сайті domivka.if.ua.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 04.09.2012 15:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини