Анонімні агітатори переконують мешканців міста не сплачувати за комунальні послуги до «Єдиного розрахункового центру».

Повідомлення про таке останні кілька днів надходять до «ЄРЦ». Як стверджують мешканці, агітатори методом від дверей до дверей обходять багатоповерхівки, розповсюджуючи неправдиві твердження про цілі, завдання та роботу комунального підприємства.

Ймовірно, за випадковим збігом обставин поширювана інформація збігається з наклепницькими твердженнями, які на комерційній основі розповсюджується в місцевих ЗМІ одним з колишніх очільників міської комуналки.

«Мало того, ці громадяни твердять, що після виборів ЄРЦ ліквідують, а отже платити кошти навіть за надані послуги безглуздо, – розповідає заступник директора підприємства Руслана Василюк. – І якщо мова йде про політичну боротьбу, то можу припустити, що такі нечисті методи є унікальними для всієї України.».

Безпрецедентний тиск, який вже кілька місяців чиниться на комунальне підприємство Івано-Франківської міської ради, не може не впливати на повноту та якість виконання ним своїх статутних цілей. Тож «ЄРЦ», яке є суб’єктом господарювання, що відповідає за одну з ланок життєзабезпечення міста, закликає не робити підприємство заручником брудної політичної боротьби. 

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 17.08.2012 15:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини