Сьогодні Анушкевичус влаштував день ґазди

Міський голова Віктор Анушкевичус сьогодні вирішив показати чиновникам, хто в місті господар і влаштував день ґазди. Практично всі начальники комунальних підприємств отримали догани. Причина – вони не виконують протокольні доручення мера.

Першим догану отримав директор КП «Дирекція замовника» Богдан Абрамович.

«Практично по всіх об’єктах, які  знаходяться на балансі КП «Дирекція замовника» не прибрана територія до Дня Незалежності», — відзначив мер.

Також догану оголошено і заступнику директора ЄРЦ Миколі Вітенку.

«Я розумію, що є певні речі, які виконати з тиждень не реально. Але є роботи, які можна виконати і без великого фінансування, проведення громадських слухань. Та є  доручення, що дані ЄРЦ ще у травні. Ніколи так не підтримувалася з міського бюджету житлово-комунальна галузь, як зараз, а саме ЄРЦ. На сьогодні ЄРЦ  не було виконано 35 протокольних доручень міського голови», — сказав Віктор Анушкевичус

Дисциплінарне стягнення міський голова призначив також Олегу Гаркоту.

 Максиму Василечку, директору «АТП 0928» голова Івано-Франківська порадив поговорити зі співробітниками «по душам», оскільки як зазначив Віктор Анушкевичус: «сміття вивозяться з контейнерного майданчика, а все що навколо перекидається».

ВАТ « Зелене господарство» та  Василь Федів теж отримали на горіхи. Анушкевичус  заявив, що повалені дерева потрібно прибирати, вказав адреси, де є проблеми і зазначив: «Вам ці адреси давно передали», а також порадив з’ясувати,  хто ці адреси «кладе в шухляди».

 

Леся, 28.08.2012 11:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини