На Коломийщині організація «КОЛО» просить кандидатів зняти свої кандидатури на користь Олеся Донія

Члени громадського коломийського руху «КОЛО» оприлюднили в інтернеті відкритий лист до голів Об'єднаної опозиції та політичної партії УДАР. Вони закликають їх зняти своїх кандидатів на 88 одномандатному окрузі Олександра Левицького та Володимира Довганюка і підтримати кандидатуру самовисуванця Олеся Донія.

Представники громадського руху «КОЛО» говорять про те, що поки лідером на окрузі є самовисуванець, який донедавна очолював фракцію Партії регіонів в облраді Богдан Гдичинський. Він веде активний підкуп виборців і може отримати завдяки цьому додаткові голоси і як результат - перемогу.

Опозиція боротися з ним не може, адже опозиційні сили представляють три кандидати - Олександр Левицький від Об'єднаної опозиції, Володимир Довганюк від УДАРу та Олесь Доній, як самовисуванець. Голоси виборців будуть розподілені між цими трьома кандидатами, а якщо зібрати їх воєдино, тоді можна перемогти Гдичинський, йдеться у зверненні.

Саме тому члени громадської організації закликають Левицького та Довганюка зняти свої кандидатури на користь Олеся Донія.

«Ми звертаємося до кандидатів в народні депутати Олександру Левицькому та Володимиру Довганюк з проханням відкинути вузькопартійні амбіції і зняти свої кандидатури на користь Олеся Донія. Сьогодні вирішується доля України на багато років вперед, права на програш у нас немає. Тому ми віримо у Вашу щирість, Ваш патріотизм та відданість Україні, і ми віримо, що Ви не зможете проігнорувати думку суспільства і зробите крок їй назустріч », - йдеться у зверненні.

 «Олесь Доній - парашутист, він закинутий у одномандатний округ № 88, щоб відбирати голоси у кандидата від Об'єднаної опозиції. Він приїжджий чоловік, як приїде, так і поїде. До кінця не зрозуміло, чому він йде на вибори саме по цьому округу, адже ні у нього, ні у його дружини немає коренів на Прикарпатті. Залишається відкритим питання, чому Доній не йде на вибори по тому округу, за яким він як народний депутат був закріплений. Напевно, тому, що він там жодного разу не був, і нічого для цього округу не зробив », - говорить народний депутат від фракції« БЮТ-Батьківщина», голова обласного штабу Об’єднаної опозиції  Дмитро Шлемко.

Також народному депутату не зрозуміло, чому кандидат від Об'єднаної опозиції Олександр Левицький повинен знімати свою кандидатуру на користь Донія, чому не навпаки і додає, що Доній не найкращий народний депутат у парламенті. Він навіть рідко відвідував засідання Верховної Ради.

Леся, 22.08.2012 15:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини