На Прикарпатті – новий «військовий губернатор»

Наказом Міністра оборони України № 525 на посаду військового комісара Івано-Франківського обласного військового комісаріату призначено підполковника Ігоря Павлюка.

Ігор Павлович – не нова людина у цій військовій структурі. Починаючи з 1993 року, проходив службу на посадах помічника начальника 2-го відділення, начальника 2-го відділення, заступника військового комісара Коломийського об’єднаного військового комісаріату. З 2007 року він перебував на посаді начальника відділу обліково-призовної роботи - заступника обласного військового комісара з призову. Тож роботу військових комісаріатів, а також колективи обласного і всіх об’єднаних районних та міських комісаріатів Прикарпаття цей офіцер знає досконало.

Народився підполковник Ігор Павлюк у місті Коломия Івано-Франківської області, в сім’ї військовослужбовця. Після закінчення середньої школи поступив до Челябінського вищого танкового командного училища. Проходив службу на посадах командира танкового взводу та командира танкової роти у Забайкальському військовому окрузі. Одружений, виховує сина.

Підполковник Ігор Павлюк наказом командувача Західного оперативного командування призначений також начальником Івано-Франківського військового гарнізону. І на виконання Положення про територіальну оборону розпорядженням голови Івано

Франківської ОДА він буде призначений начальником штабу територіальної оборони області.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

Леся, 14.08.2012 09:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини