В Івано-Франківському військовому гарнізоні розпочалась найбільша перевірка за останні роки

В Івано-Франківському військовому гарнізоні розпочалась інспекційна перевірка Головною інспекцією Міністерства оборони України, яку очолює Валерій Фролов. Упродовж п’яти днів усі частини військового гарнізону складуть ряд іспитів та перевірок, результатом яких стане визначення їх готовності до виконання завдань за призначенням, відповідності підготовки особового складу до вимог займаних посад, стан бойової підготовки, рівень керівництва.

«До проведення цієї інспекції ми готувались дуже ретельно і сумлінно, - зазначив начальник Івано-Франківського військового гарнізону полковник Ігор Боловицьких. – Тому очікуємо високих результатів».

У перший день інспектування всі військовослужбовці склали іспити із знання статутів та фізичної підготовки. До складання іспитів залучались усі військовослужбовці – як керівництво частин, так і сержантський і рядовий склад, не було винятків і для жінок-військовослужбовців. В усіх частинах та установах гарнізону відбулось також заслуховування керівників ключових ланок. Головним акцентом на заслуховуванні було не тільки знання посадовцями своїх функціональних обов’язків та реального стану справ у підпорядкованих їм  підрозділах, але й на наявність проблем із забезпеченням та в соціальній сфері. Як зазначив старший інспектор – помічник головного інспектора ГІМО полковник Валерій Скидан, одним з ключових завдань інспекції є виявлення наявних проблем та в подальшому їхнє вирішення на найвищому рівні.

 Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Леся, 07.02.2012 11:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини