Прикарпаття виконало план призову на 100 відсотків

Сьогодні з Івано-Франківського обласного пункту до лав Збройних Сил відправляється чергова і остання в цьому році партія призовників. Заключний акорд складається з 120 юнаків, які служитимуть у механізованих з’єднаннях та Військово-повітряних силах Збройних Сил України.  

«Загалом під час призовної кампанії «Осінь-2011» до війська було скеровано 780 юних прикарпатців, - наголосив заступник Івано-Франківського обласного військового комісара з виховної роботи майор Любомир Демчук. – А за весь рік (за дві призовні кампанії) військові однострої вдягнули 1560 призовників з нашого регіону. Таким чином наша область повністю і якісно виконала план призову на строкову службу».

 За словами офіцера, цьогорічна призовна кампанія вирізнялась від попередніх порівняно високою явкою призовників. Також переконлива більшість призовників, виявили тверду позитивну мотивацію на службу. Відповідно до рішення обласної призовної комісії, яку очолює заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Роман Струтинський, серед районів, що найкраще організували призов – Галицький і Рожнятівський райони.

Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа центр Міністерства оборони України.

Леся, 16.11.2011 18:02



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини