Ми розчаровані у наших політиках - Гавриляк

Всі події, які відбуваються навколо «мовного законопроекту» є нічим іншим, як злагодженою грою опозиційних сил та влади. І все це викликає розчарування у молоді, які виходила на площі з акціями протесту та влаштовувала голодування

«Маючи нагоду бути у Києві, коли Литвин підписував цей законопроект і поспілкуватися з опозиційними політика ми зробили висновок – люди, які називають себе опозицією здали цей закон,  вони жодним чином не відстоювали протилежної позиції і запевняли, що все нормально. Ми вважаємо, що все це робиться під вибори і все це сприймається як гра. Ми розчаровані у наших політиках», - керівник «Український дім. Івано-Франківськ», учасник голодування Микола Гавриляк.

Нагадаємо, що 31 липня голова Верховної Ради України Володимир Литвин поставив свій підпис під законом "Про основи державної мовної політики" через місяць після того, як заявляв, що не підпише закон в жодному разі. І цього ж дня документ був переданий Віктору Януковичу. Вже вчора Президент України також його затвердив «мовний законопроект».

Ппрштовхування законопроекту у Верховній Раді викликав тоді спротив опозиції. Багато народних обранців оголосили про голодування під Українським домом, де вони провели кілька днів.

На разі опозиція заявляє про те, що закон про мови можна відмінити, якщо опозиційні сили пройдуть у парламент та створять більшість, іншого шляху відмінити скандальний закон, немає, кажуть вони

Леся, 09.08.2012 11:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини