Зрадник Литвин підписав мовний законопроект

Спікер парламенту Володимир Литвин вчора підписав законопроект про мови регіоналів Колісниченко-Ківалова і направив законопроект на підпис Президенту Віктору Януковичу. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Про те, що Литвин підпише мовний законопроект, можна було зрозуміти ще після з'їзду Партії регіонів. Адже виявилося, що частина депутатів Блоку Литвина йдуть на вибори разом з партією влади, тобто їх працевлаштували.

Підтвердження такої думки з'явилося десь вчора в обід, коли Литвин в інтерв'ю заявив, що ймовірно він підпише законопроект. Він зазначив, що оскільки депутати відхилили його поправки, то за регламентом він зобов'язаний підписати законопроект в тому вигляді, в якому він був.

Буквально через кілька годин після цього інтерв'ю з'явилася офіційна інформація про те, що Литвин підписав мовний законопроект, тим самим забувши свої обіцянки ні за яких умов не робити цього.

«Звичайно, хотілося вірити, що Литвин дотримає свого слова, але насправді це виявилася просто гра. Литвин продався Партії регіонів, як і Тігіпко. Про це говорять прізвища його людей в списку Партії регіонів», - каже народний депутат  від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитро Шлемко.

За його словами, Віктор Янукович підпише мовний законопроект, але ближче до осені.

«Зараз Президент трохи потягне час. Ймовірно, він підпише мовний законопроект в кінці серпня - на початку вересня щоб мобілізувати перед виборами свій електорат. У Партії регіонів будуть говорити про те, що жоден уряд, жоден Президент не зміг домогтися права для українців розмовляти російською мовою, а команді Януковича це вдалося. Нехай ви і голодні і бідні, але зате будете розмовляти російською мовою. Ось так будуть говорити представники Партії регіонів», - каже Дмитро Шлемко.

Леся, 01.08.2012 08:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини