Влада повинна припинити розмови про участь Юлії Тимошенко у судилищах до її одужання

Партія «Батьківщина» попереджає владу Януковича про те, що всі незаконні дії режиму щодо лідера опозиції Юлії Тимошенко та інших політв‘язнів ретельно документуються і всі, хто причетні до політичних переслідувань, відповідатимуть перед законом.
 
Режиму, який намагається пришвидшити харківське судилище і вдруге засудити Юлію Тимошенко по сфабрикованій справі, нагадуємо, що лідер опозиції знаходиться у лікарні «Укрзалізниці» і не може за станом здоров‘я брати участь у судових засіданнях.
 
Про це неодноразово заявляли німецькі лікарі клініки «Шаріте», які оголошували, що лікування Юлії Тимошенко триватиме не менше півроку. Між тим, режим Януковича із впертістю садистів намагається незаконно притягнути хвору людину до суду.
 
Для реалізації цього ганебного сценарію знущань над лідером опозиції влада не гребує нічим. З порушенням закону проводяться так звані медичні експертизи. Однак, навіть під примусом влади та шаленим тиском, так звані «експерти» не дають прямої відповіді щодо участі Юлії Тимошенко у судилищі.
 
Режим, через підконтрольні мас-медіа, розповсюджує брехню щодо Юлії Тимошенко, стану її здоров‘я, з посиланням на анонімів розповсюджується неправда про те, що лідер опозиції тягає штангу та качає мускулатуру, прислужниками режиму розгорнута брудна кампанія проти німецьких лікарів, які пам‘ятають про клятву Гіппократа та лікують лідера опозиції, незважаючи на провокації. За наказом режиму ОДТРК займаються брудним піаром та транслюють ганебні замовні фільми проти лідера опозиції.
 
Наголошуємо, що влада має забезпечити конституційні права лідера опозиції та припинити до одужання Юлії Тимошенко навіть розмови про її участь у судилищах.
 
Вимагаємо від Банкової припинити репресії та брудні кампанії проти Юлії Тимошенко та інших політв‘язнів і звільнити їх.
Леся, 27.07.2012 17:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини