Лікарі МОЗ та харківські медики підписали висновок, який немає нічого реального з проведення експертизи - Шлемко

Суд призначив чергове засідання по розгляду справи за обвинуваченням Юлії Тимошенко у зловживання становищем на посаді керівника ЄЕСУ на 31 липня. Адже згідно висновків судмедекспертів, життю екс-прем’єра нічого не загрожує, стан її здоров'я стабільно задовільний, він не заважає їй сприймати інформацію і висловлювати свою думку. Тому вона може брати участь у заходах поза лікарнею.

 Та як повідомив інформаційному агентству «Малакава» народний депутат України Дмитро Шлемко, лікування Юлії Тимошенко ще не завершено, тому стан її важкий.

 «Сьогодні можна вірити тільки одним лікарям – лікуючим. Німецькі медики чітко визначили програму лікування відповідно до діагнозу Юлії Тимошенко. На сьогодні вони чітко і однозначно заявляють, що процес лікування Юлії Володимирівни не завершився», - відзначив народний депутат.

Проте, як розповідає Дмитро Шлемко, Віктор Янукович дав команду пришвидшити розгляд будь-якої із справ для того, щоб під касацію звільнити Юлію Тимошенко і таким чином, відзвітувати перед світом про те, що в нас є справедливий суд та одночасно залишити її під вартою відкривши іншу справу. В зв’язку з цим судмедекспертизу ніхто не робив.

«Лікарі МОЗ та харківські медики підписали висновок, який немає нічого реального з проведення експертизи. Сьогодні в Україні можна сфабрикувати будь-який документ. Крім того, на документах немає дати проведення судово-медичної експертизи і немає підпису цілого ряду лікарів», - вважає Дмитро Шлемко.

Леся, 26.07.2012 15:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини