31 липня 2012 року за будь-яких умов у Києві пройде з’їзд представників Об’єднаної опозиції «За Батьківщину»

31 липня 2012 року за будь-яких умов у Києві пройде з’їзд представників Об’єднаної  опозиції «За Батьківщину».

На цьому наголосив народний депутат України, керівник регіонального штабу Об’єднаної опозиції в Івано-Франківській області Дмитро Шлемко.

Нагадаємо, що представники Партії регіонів планували скликати позачергову сесію Верховної Ради або 27 липня або 31 липня. Також, 31 липня відбудеться судовий процес по справі Юлії Тимошенко у Харкові.

На думку Дмитра Шлемка, на позачерговій сесії депутати від регіонів будуть знову ділити бюджетні кошти та не чіпатимуть питання про мову, тому представники опозиції будуть на з’їзді. Що ж стосується підтримки Юлії Тимошенко, то її забезпечать небайдужі громадяни та ті представники опозиції, які не делеговані на з’їзд.

«З’їзд Об’єднаної опозиції відбудеться при будь-яких потугах Партії регіонів зашкодити цьому. Він затвердить список опозиції, на чолі якого першим номером буде Юлія Тимошенко, другим – Юрій Луценко та кандидатів на мажоритарних округах. Що ж стосується позачергової сесії, то присутність опозиції залежить від того, які питання будуть виноситися у прядок денний. Партія регіонів зазначає, що мовного питання не буде, тому вони швидше за все знову будуть дерибанити бюджет.

Під судом у Харкові зберуться десятки тисяч небайдужих людей, та частина народних депутатів, яка не буде делегата та не прийматиме участь у з’їзді також поїде на суд», - зазначив Дмитро Шлемко.

Леся, 26.07.2012 09:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини