Той, хто тільки скаже щось проти влади і не є її прихильником, сидить у тюрмі - Шлемко

Такого рівня узурпації влади не було ніколи. Сьогодні всіма державними інститутами керує сімя Януковичів, яка робить все для зростання статків заможних громадян.

Про це заявив народний депутат України, керівник регіонального виборчого штабу об’єднаної опозиції в Івано-Франківську Дмитро Шлемко.

«Всі вже переконалися, що на чолі держави сьогодні вже стоїть не просто олігархат, а стоїть сім’я, ім’я якої Януковичі. Тато цієї сім’ї – Віктор Янукович, який підімнув під себе Верховну Раду, уряд, де розробляються законопроект для збільшення багатств мільйонерів. Син його керує СБУ, МВС, ГПУ та іншими структурами, його прибічники мають податкову та суди, які служать для прийняття того рішення, яке «цар приказали». Весь світ шокований тим, що в країнах Європи ще хтось переслідує опозицію», - переконаний нардеп.

Той, хто тільки скаже щось проти влади і не є її прихильником - сидить у тюрмі. І це, за словами Дмитра Шлемка, стосується не тільки Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, але й простих громадян. Як приклад, він привів випадок, який нещодавно стався у Донецьку. Костянтин Лавров, чоловік, який виступив проти того, щоб старший син Президента Олександр Янукович побудував висотний будинок у Донецьку на місті готелю «Дружба» засуджений до п’яти років позбавлення волі.

«Цим прикладом показали, що якщо ти виступиш проти сімї, то немає значення чи ти політик високого рангу, чи ти простий смертний – завтра ти будеш сидіти. Це і є формування тоталітарної системи в країні», - сказав Дмитро Шлемко.

 

Леся, 20.07.2012 13:45



Вибір редакції

Найпопулярніші новини