Об'єднана опозиція «За Батьківщину» не проти «Нашої України», вона проти Ющенка

Об’єднана опозиція «За Батьківщину» налічує сьогодні у своїх лавах 7 політичних сил: ВО «Батьківщина», «Фронт Змін», «Реформи і порядок», Народний Рух України, «Народна Самооборона», «Громадянська позиція» та «За Україну».

Проте, як зазначив народний депутат України, керівник Івано-Франківського регіонального виборчого штабу Об'єднаної опозиції Дмитро Шлемко, вони б хотіли бачити у своїх рядах як партію УДАР, так і «Нашу Україну», але без Ющенка, який став новим проектом Банкової.

«Ми б хотіли, щоб в Об’єднаній опозиції була Наша Україні, але без Ющенка. На жаль, сьогодні там відбуваються досить непривабливі процеси, частина тих хто хотіли працювати з Об’єднаною опозицією, такі як Валентин Наливайченко і Андрій Парубій, вийшли з «Нашої України» і сьогодні тісно співпрацюють з нами для того, щоб іти на вибори однією колоною», - сказав Дмитро Шлемко.

Нагадаємо, що до Об’єднаної опозиції також самостійно приєднався Микола Катеренчук, а ВО «Свобода», хоч і йде на вибори окремим списком, проте кандидатів-мажоритарників вони узгоджують спільно Об’єднаною опозицією.

Леся, 18.07.2012 11:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини