Колишні «нашоукраїнці» працюють на Януковича?

Сьогодні в Івано-Франківську керівники організацій політичних партій "Наша Україна", Української народної партії та Конгресу Українських Націоналістів - Зіновій Шкутяк, Віктор Анушкевичус та Богдан Борович оголосили про об’єднання.

Як переконують представники нового об’єднання, вони жодним чином не мають на меті відбирати голоси в Об’єднаної опозиції «За Батьківщину», для них основне створити правоцентристську політичну силу, яка буде здатна боротися за більшість у Верховній Раді. І розраховують вони на голоси електорату, який на разі не визначився за кого голосуватиме на майбутніх парламентських виборах.

Натомість, голова обласного КУНу Богдан Борович заявив, що перетягування голосів будуть займатися колишні  «нашоукраїнці», які сьогодні представляють політичну силу «УДАР».

«Ті, хто перейшов з Нашої України в УДАР та стали  кандидатами  на мажоритарних округах від партії «УДАР» і будуть перетягувати голоси в Об’єднаної опозиції. Саме вони і працюють на Януковича», - наголосив Богдан Боровича.

Леся, 17.07.2012 17:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини