Дмитро Шлемко назвав перших трьох кандидатів-мажоритарників від Об'єднаної опозиції, які змагатимуться на Прикарпатті

Сьогодні під час прес-конференції в Івано-Франківську керівник регіонального виборчого штабу Об'єднаної опозиції на Прикарпатті Дмитро Шлемко оголосив імена чотирьох кандитадів з семи, які балотуватимуться по мажоритарних округах регіону.

«Сьогодні ми працюємо над тим, щоб узгодити та забезпечити на мажоритарних округах всіх таких кандидатів, які до сьогодні були у Верховній Раді з Галичини - непідкупні, справедливі та працьовиті. Ми наразі вже з семи округів маємо для Об'єднаної опозиції п'ять. На трьох округах кандидати пройшли сито у Києві і будуть рекомендовані на з'їзді: округ №. 86 Анатолій Дирів (Долина), №. 88 Олександр Левицький (Коломия) та №. 89 Василь Гладій (Снятин). Це ті кандидати, які мають стати народними депутатами від Об’єднаної опозиції», - повідомив Дмитро Шлемко.

Четвертий кандидат-мажоритарник голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, який ітиме на вибори по 85 виборчому округу (Івано-Франківськ) не є представником Об'єднаної опозиції, проте він належить до політичної сили "Свобода", яка домовилася, що узгоджеватиме разом з  Об'єднаною опозицією кандидатів по мажоритарних округах.

Леся, 17.07.2012 15:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини