З якою метою Партія регіонів хоче скликати позачергову сесію?

З неофіційних джерел стало відомо, що представники Партії регіонів мають на меті 31 липня скликати позачергову сесію Верховної Ради.

Однією з можливих причин такого рішення є бажання провладної політичної сили змінити спікера, який відмовляється підписувати «мовний закон».

Такої думки притримується і народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина» Остап Семерак.

«Інших причин, навіщо збирати сьогодні позачергову сесію немає. Проте, збирати сесію, оплатити роботу парламенту та депутатів тільки заради того, щоб покарати Литвина, який не піддався на їхній шантаж – це занадто і не вписуэться в жодні демократичні стандарти», - сказав Остап Семерак.

Проте, нардеп не виключає і такий варіант, що таким чином Партія регіонів тишком нишком від опозиції хоче прийняти інші законопроекти, оскільки саме на цю дату призначено проведення з’їзду Об’єднаної опозиції «За Батьківщину».

«Тут і ще є одна мотивація – 31 липня запланований з’їзд Об’єднаної опозиції. Підозрюю, що у нас буде тоді проблема участі у сесійному засіданні і під шумок цього вони можуть вкрасти ще кілька мільйонів з державного бюджету», - зазначає Остап Семерк.

Леся, 17.07.2012 09:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини