За спинами голодувальників стоять провокатори - Семерак

Народний депутат України фракції «БЮТ-Батьківщина» Остап Семерак запевняє, що сьогодні людей, які голодують у Києві проти «мовного закону» Ківалова-Колесніченка у своїх цілях використовують провокатори.

«Деякі провокатори використовуємо порив молоді для чергової критики опозиції, вони використовують їх у своїх персональних цілях», - сказав Остап Семерак.

Він переконаний, ці особи будуть  самовисуванцями по мажоритарних округах на майбутніх парламентських виборах саме в Західному регіоні, і сьогодні вони ховаються за спинами голодувальників, щоб вже згодом сказати «а подивіться на фото, я там був і я теж відстоював українську мову».

Також, народний депутат пояснив, що на разі опозиція вважає, що виграли перший бій за українську мову, тому зараз веде агітаційно-роз’яснювальну кампанію. Ось чому опозиціонери не голодують у Києві.

 «Ми перемогли, бо не дали нас розігнати та підписати спікеру закон. Ми прийняли рішення, що оскільки цей закон до вересня не набуде чинності, бо сесія закрита, то цей бій ми виграли. Зараз ми їздимо по Україні і доносимо одну позицію – опозиція має меншість і щоб змінити щось в країні люди повинні проголосувати так, щоб змінити цю бандитську владу», - пояснив Остап Семерак.

Леся, 16.07.2012 15:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини