НРУ визначиться зі своїми кандидатами для Об'єднаної опозиції на з'їзді партії 30 липня

Під час прес-конференції в Івано-Франківську народний депутат України, голова НРУ Борис Тарасюк розповів, що на разі у його політичної сили ще не готовий список кандидатів-мажоритарників від НРУ для Об'єднаної опозиції «Батьківщина».

Це рішення буде прийнято на  21-му з'їзді НРУ, який відбудеться в Києві 30 липня, напередодні з'їзду Об'єднаної опозиції «Батьківщина».

«На з'їзді НРУ, сподіваюсь, буде затверджено і першу п'ятірку, і список кандидатів від НРУ, який ми пропонуватимемо з'їзду «Батьківщини». Хочу сказати щиро, що він ще не готовий, він знаходиться в процесі створення. Ми візьмемо до уваги всі достоїнства майбутніх кандидатів від НРУ. Нашому з'їзду буде передувати засідання Центрального проводу НРУ, де всебічно обговоримо цей список і вже Центральний провід буде пропонувати його з'їзду. Тут не буде одноосібного рішення. Воно буде колективним», - зазначив Борис Тарасюк.

Він додав, що сьогодні головним для опозиції є здобути довіру у людей, отримати більшість у парламенті та змінити режим діючої влади.

Леся, 16.07.2012 12:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини