Молоді активісти провели пікет під офісом Партії регіонів

Сьогодні ініціативна молодь, яка зібралася через мережу Інтернет вийшла на пікет офісу Партії Регіонів в Івано-Франківську. Близько тридцяти активістів у масках  Гая Фокса (Анонімуса), що символізують протест проти влади вимагали у «регіоналів» не приймати «мовний законопроект» та оголосили представників даної політичної сили зрадниками.

«В цій будівлі знаходяться люди, які зрадили України», - вигукували протестувальники. Вони підготували навіть відповідну табличку з написом «Офіс зрадників інтересів України», проте розмістити її на будівлі офісу Партії регіонів їм зашкодив депутат міської ради, «регіонал» Богдан Федьків.

Також, молоді люди прийняли звернення та передали його депутати, який пообіцяв, що обов’язково зачитає його на з’їзді партії.

«Дії цих молодих людей означають, що в країні є ще демократія, що можна вільно висловлювати свою думку. Я обов’язково передам звернення народним депутатам, щоб партія знала, яка позиція івано-франківців щодо мовного законопроекту. Я ж вважаю, що він є позитивним та жодним чином не несе школи інтересам народу», - сказав Богдан Федьків.

Леся, 27.07.2012 13:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини