У день річниці незаконного арешту Юлії Тимошенко по всьому Києву розклеїли стікери з її зображенням

Вчора в день річниці арешту лідера «ВО «Батьківщини» Юлії Тимошенко,  в усіх районах Києва з’явилися стікери з зображенням Юлії Тимошенко «365 днів в неволі. Вона не зломлена, а ти?». Їх можна побачити біля станцій метро, на зупинках громадського транспорту, підземних переходах, на майданчиках біля супермаркетів та торговельних центрів.

За інформацією прес-центру Київського регіонального штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина», такі зображення по всьому місту  - це акція на підтримку незаконно засудженої голови партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

«Ми хотіли привернути увагу киян до цієї сумної дати, адже наш лідер вже  365 днів незаконно перебуває у жорстоких умовах  примусового утримання: Лук’янівське СІЗО, Качанівська колонія, лікарня «Укрзалізниці». І все ж таки система її не зламала» - пояснюють мету «стікерової» акції у штабі.

Для такої масштабної розклейки було залучено більше ніж 300-та активістів, які працювали в ніч з суботи на неділю. Найбільш охоплена центральна частина міста – Шевченківський, Голосіїївський, Солом’янський та Святошинський райони, на лівому березі – Дніпровський та Деснянський райони.

Леся, 06.08.2012 08:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини