У Канаді хочуть ввести санкції проти представників режиму Януковича

Канада пропонує ввести санкції проти представників режиму українського президента Віктора Януковича.
 
Про це заявив Парламентський секретар міністра закордонних справ Канади Боб Дечерт, пише газета Ukrainian Weekly.
 
За словами Дечерта, Канада могла б відмовити у в’їзді особам, які зловживають владою, та заморозити їхні активи. Обдумування подібних кроків відбувалося б в унісон тому, що пропонують Сполучені Штати, йдеться у статті Ukrainian Weekly «Ігри у «кішки-мишки» в Україні».
 
Окрім того, Дечерт запропонував, щоб Канада продовжувала працювати над, але не ратифікувати угоду про вільну торгівлю з Україною, поки країна не повернеться на шлях до верховенства права.
 
У статті також наголошується, що «Янукович, чия основна політика полягає в тому, щоб зробити багатих багатшими (його сім’я швидкими темпами піднімається на саму верхівку) та тримати опозицію у в’язниці, схоже, впевнений, що Канада та інші демократії не спроможні його зупинити. Але вони повинні. Якщо вони не зупинять цей процес в Україні, це матиме наслідки для всього колишнього радянського простору. Погані уряди загрожують глобальному миру та безпеці, і це наша проблема, а не тільки України».
 
«Саме тому Канада разом з іншими демократіями стоятиме на варті 16 серпня, коли відбудеться чергове засідання з розгляду касаційної скарги Тимошенко», - йдеться у статті.
Леся, 06.08.2012 08:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини