Ющенко приватизував Нашу Україну, а його мрії про прохід в парламент – безпідставні

Під прапором «Нашої України» зібралися представники УНП, «Собору», КУНу та трохи більше 30 громадських організацій. Вони доводять те, що є справжньою опозицією і закликають голосувати на парламентських виборах саме за них, а не за представників обєднанної опозиції.


Віктор Ющенко навіть відзначив, що мовляв, якщо люди хочуть змінити своє життя на краще, то вони повинні голосувати за нього і за його політичну силу.


Більше того, бувший президент, який отримав в народі прізвисько Іуда, стверджує, що його політична сила набере 7 % голосів виборців і потрапить до парламенту. Він навіть відзначив, що знайшлись підприємці, які готові фінансувати його проект.


«Я думаю, що українці на ті самі граблі не наступлять. Вони вже прекрасно знають, хто такий Ющенко і що від нього можна очікувати. Він продався Партії регіонів і сьогодні виконує всі вказівки Адміністрації Президента», — про це в коментарях «Малакаві» повідомив народний депутат України Дмитро Шлемко.


За його словами в Україні працює більше 34 тисяч громадських організацій. І те, що новий проект Ющенка підтримало 30 громадських організацій, успіхом назвати складно.


Також Дмитро Шлемко вважає, що заяви Ющенка про те, що його оновлена партія набере хоча би 7 % голосів виборців, лише ілюзії, які з реаліями не мають нічого спільного. Від нього пішли його найбільш віддані соратники, такі як Наливайченко і Парубій і заявили, що Ющенко просто приватизував НУ і працювати з ним задля розбудови України неможливо.

 

 

Леся, 09.07.2012 16:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини