Сьогодні, можливо, буде прийнято рішення про згортання мовного майдану — Дмитро Шлемко

Сьогодні о 18 годині має пройти акція протесту, на якій будуть присутні і лідери обєднаної опозиції. Можливо, буде прийнято рішення про те, щоб згорнути мовний майдан.

Про це в коментарях «Малакаві» повідомив народний депутат України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Дмитро Шлемко.

«Мовний законопроект не підписаний, Литвин категорично заявив, що він його не підпише. Верховна Рада припинила свою роботу, зрозуміло, що мовний законопроект не попаде до Януковича. Тому постає питання, чи варто проводити акцію протесту, чи варто, щоб люди голодували, якщо це зараз нічого не дає. Чи не краще піти на місця і довести людям, що треба відстоювати свою мову і свою державність», — сказав Дмитро Шлемко.

За словами Дмитра Шлемка, учасникам акції протесту зараз доводиться дуже важко, адже на дворі неймовірна спека, дуже просто отримати тепловий чи сонячний удар, проте люди витримують і це, каже народний депутат.

Що ж до заяв міліції про те, що на учасників акції протесту заведені чотири кримінальні справи з приводу нападів на працівників правоохоронних органів, то за словами Дмитра Шлемка, у деяких випадках мала місце провокація, як ретельно відпрацьована технологія колишнього КГБ.

Леся, 06.07.2012 17:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини