Ющенкові дають вказівки в Адміністрації Президента — Дмитро Шлемко

Віктор Ющенко вийшов з підпілля і розпочав активну передвиборну кампанію. Звісно, більшість його коментарів спершу стосувалися мовного законопроекту регіоналів, як самого гарячого і резонансного.

Дивно, але Ющенко заявив, що Президент Віктор Янукович не знав про мовний законопроект і його підставили. Більше того, він відзначив, що мовні протести, які минулого тижня сколихнули всю Україну – це виключно його заслуга і обєднана опозиція тут ні до чого.

Дійсне уболівання Віктор Ющенка за мову ілюструє той факт, що вчора будучи біля Українського дому, де тривають акції протесту і кілька людей голодують, він до них навіть не підійшов.

«Якщо вже політичний труп, то він не піддається реанімації. А Ющенко і є політичним трупом. Сьогодні Ющенкові дають завдання із Адміністрації Президента, і він їх виконує. Цьому є кілька пояснень. По-перше, Ющенко не хоче, щоб в нього забрали державну дачу, на якій він живе і сьогодні. По-друге, не хоче, щоби проти нього розпочали кримінальні справи, а там є за що розпочинати. По-третє, хоче отримати винагороду від Партії регіонів, саме тому він і виконує всі вказівки правлячого режиму», — відзначив в коментарях «Малакаві» народний депутат України Дмитро Шлемко.

 

Леся, 09.07.2012 11:50



Вибір редакції

Найпопулярніші новини