Таке враження, що депутати від Партії регіонів вважають, що вони працюють не в парламенті, а в якихось притонах - Метюх

Сьогодні близько сотні підприємці Івано-Франківська зібралися під стінами обласної державної адміністрації для проведення акції протесту проти нового мовного законопроекту.

Як пояснили підприємці, вони сьогодні зібралися за власної ініціативи і їхня акція жодним чином не носить політичний характер. Саме тому, на площі перед будівлею ОДА не майоріла символіка жодної політичної сили.

«Нам не подобається прийнятий закон щодо державної мовної політики. Нас тут мало бути не менше тисячі, проте бачимо набагато менше підприємців. Тут зібралися ті, хто проти «безпридєлу», який твориться у нашій державі. Таке враження, що депутати від Партії регіонів вважають, що вони працюють не в парламенті, а в якихось притонах, де ведеться гра і вони когось розводять на гроші. Ганьба таким депутатам і ганьба партії, яка приймає таке рішення», - зазначив голова спілки підприємців Івано-Франківська Ігор Метюх.

Підприємці підписали заяву та прийняли звернення до Президента України з вимогою ветувати закон «Про мову», який був прийнятий з грубими порушеннями регламенту Верховної Ради.

Леся, 09.07.2012 10:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини