На Кіровоградщині син депутата від Партії регіонів підстрелив людину

Син депутата Кіровоградської обласної ради від Партії регіонів Ростислав Крамар тяжко поранив із вогнепальної зброї жителя міста Новоархангельська. Інцидент стався в ніч на Івана Купала.
 
Як повідомляє прес-служба обласної організації партії «Батьківщина» з посиланням на місцевих журналістів, син депутата влаштував стрілянину на одній із баз відпочинку, де проводили дозвілля кілька родин з дітьми, зокрема, і сім’ї постраждалих.
 
«Побачивши, як мажор вправляється у стрільбі зі зброї, люди спробували його вгамувати. Проте у відповідь на зауваження Ростислав Крамар приставив пістолет до скроні одного з чоловіків, а потім почав стріляти по ногах іншого. Після того, як свідки стрілянини почали кликати на допомогу, молодик утік з місця події. У результаті один із постраждалих опинився у реанімації, де його прооперували», - йдеться у повідомленні. 
 
Працівники міліції, які прибули на місце події, з’ясували, що Крамар стріляв з вогнепальної зброї бойовими набоями.
 
Наразі керівник Кіровоградського виборчого штабу Об’єднаної опозиції, народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщини» Валерій Кальченко звернувся з депутатськими запитами до обласного управляння МВС, прокуратури області та до управління охорони здоров’я щодо перевірки даного інциденту та притягнення винних до відповідальності.
Леся, 09.07.2012 15:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини