Івано-франківські ліфти нищить закарпатець?

Жодного тижня без розкрадання комунального майна. В Івано-Франківську продовжують нищити ліфти.

На оперативній нараді у міського голови Віктора Анушкевичуса говорили про чергові випадки ліфтового вандалізму.


Як повідомила начальник служби оперативного реагування міста Тетяна Клочко, у житловому будинку по вулиці Коновальця минулого тижня було вчинено чергову крадіжку гальмівної котушки із машинного відділення ліфта.


До цього часу подібні випадки було неодноразово зафіксовано у будинках по вулицях Симоненка і Пулюя. Схоже, що крадії облюбували собі новий об’єкт.


«21 червня о 21.45 виявлено чергову крадіжку гальмівної котушки з машинного приміщення ліфта у другому під’їзді житлового будинку на Коновальця, 95. Обслуговує ліфт КП «Івано-Франківськліфт». Вчора вже ліфт було запущено», - розповіла Тетяна Клочко.


У свою чергу франківські правоохоронці продовжують пошук осіб, які можуть бути причетні до таких дій.

Зокрема, вже є затримана особа, але поки що проводяться слідчі дії і встановлюється його причетність до крадіжок у ліфтах.


«Він із Закарпаття. Був спійманий на гарячому, але поки що встановлюється його причетність. Уже доведено, що 100% він причетний до крадіжок дощеприймальних решіток. Раніше перебував у місцях позбавлення волі. Зараз таким чином заробляв собі на життя. В Івано-Франківську він «гастролював», - розповів заступник начальника МВ МВСУ Василь Непеляк.


Міський голова попросив постійно тримати дане питання на контролі й нарешті вирішити багатомісячну проблему із нищенням комунального майна.

Леся, 27.06.2012 10:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини