Я віддам свою зарплату тому, хто впіймає злочинці - Анушкевичус

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус пообіцяв віддати свою місячну заробітну плату у якості винагороди чи премії тій людині, яка впіймає зловмисників, які протягом тривалого часу нищать ліфти у місті.

«Це вже триває понад пів року. Я віддам свою зарплату тому, хто впіймає злочинці. І я говорю про це цілком серйозно, адже ці диверсії потрібно припинити», - сказав міський голова.

Сьогодні під час щотижневої  наради начальник служби оперативного реагування міста Тетяна Клочко повідомила про новий випадок нищення ліфтів у житловому будинку по вулиці Симоненка, 34. Варто зазначити, що за даною адресою аналогічні випадки ставалися вже двічі -  з 20 лютого та 28 березня.

«15 червня на Симоненка, 34 невідомі зрізали замки на захисних решітках машинного приміщення і заблокували працюючий механізм ліфта металевою трубою. При цьому був пошкоджений трансформатор, гальмівна котушка та електропроводка. Редуктор залили водою. Явний факт навмисного нищення обладнання», - зазначила Тетяна Клочко.

Леся, 19.06.2012 12:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини