В Івано-Франківську злодії розбирають нові контейнера для сміття та здають їх на металобрухт

Працівники служби оперативного реагування провели перевірку контейнерних майданчиків щодо дотримання графіку вивезення сміття та твердих побутових відходів. На усіх обраних 14 об’єктах виявлені порушення.

Крім того з’ясувалося, що вже пошкоджені конструкцію нових контейнерних майданчиків, які ще не введені в експлуатацію.

«Працівниками нашої служби в неділю, 10 червня була проведена перевірна стану 14 контейнерних майданчиків на території ЖЕО №1 та ЖЕО №8. Майже на всіх була відмічена наявність негабаритів та будівельних відходів. На Симоненка, 9 старий контейнерний майданчик демонтовано, а новий тривало час не вводиться в експлуатацію, не організовано площадку для розвантаження, а контейнери розміщені на проїжджій частині дороги. До речі конструкція нового майданчика вже понищена, хоч він у експлуатацію ще не введений», - повідомила начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

У свою чергу начальник управління інтеграційного і економічного розвитку Івано-Франківського виконавчого комітету Богдан Білик висловив занепокоєння ситуацією з новими контейнерами, які злодії розбирають та здають на металобрухт ще за довго до введення їх в експлуатацію.

«Із нових контейнерів знімають металеві кришки, відкручують колеса. Міліція на це жодним чином не реагує. Думаю, що ті нові 500 контейнерів, які ми закупили, ще до року розкрутять на металобрухт», – сказав Богдан Білик.

Леся, 13.06.2012 12:09



Вибір редакції

Найпопулярніші новини