Янукович хоче створити особисту армію?

Віктор Янукович намагається захистити себе від народу. Саме з цією метою він планує створити особисту армію, повноваження якої будуть необмеженими. Відтак, її представники, зокрема, матимуть право не допускати людей, на якісь об'єкти (наприклад, на акції протесту), будуть мати право доступу до житла (що порушує закон про приватну власність) і найголовніше - їм буде дозволено носити зброю та застосовувати її.

Відповідний законопроект про створення держслужби правопорядку, яка буде підпорядковуватися виключно Президентові вже зареєстрований у Верховній Раді.

За словами експертів, Президент України боїться, що після парламентських виборів втратить владу і всі його слова про обіцяну стабільність в країні розвіються, натомість люди побачать істинний стан речей. Як результат, соціологи прогнозують хвилі протесту по всій державі з вимогами до глави держави скласти повноваження.

Як пояснив в коментарях «Малакаві» народний депутат України,  керівником виборчого штабу об’єднаної опозиції «За Батьківщину» в Івано-Франківській області Дмитро Шлемко така тактика Віктора Януковича є цілком передбачуваною, адже сьогодні він з усіх сил намагається зробити все можливе, щоб втриматися на своєму президентському кріслі.

«Всі контролюючі служби вже його. Це все вже давно є в розпорядженні старшого сина Януковича, який стаючи мільярдером думає тільки проте, як зберегти недоторкане місце батька. Створення додаткових служб можливе і це схоже на ситуацію, коли Іван Грозний створював опричників, які віддано і вірно захищали навіть тіло. Напевно, це буде створена структура яка буде захищати Межигір’я та золоті унітази Януковича» - сказав Дмитро Шлемко.

 

 

 

Леся, 25.06.2012 12:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини