«Правиці», «лівиці», різні кандидати – це чітко продумані проекти тих людей, які сидять на Банковій - Шлемко

Перед виборами в Україні виникає все більше нових політичних сил та об’єднань. Політологи зазначають, що частина з них створена для того, щоб створити конкуренцію об’єднаній опозиції та відтягнути у неї голоси.

Як сказав в коментарях «Малакаві» народний депутат України,  керівником виборчого штабу об’єднаної опозиції «За Батьківщину» в Івано-Франківській області Дмитро Шлемко сьогодні є чіткий поділ у політиці на «за» та «проти» і інших варіантів немає.

Окрім того, за словами народного обранця всі нові проекти є проектами Банкової і їх лідери будуть намагатися дезорієнтувати виборців, тим самим відтягувати голоси у опозиції.

«Боротьба буде йти між двома напрямками: національно-демократичним, який сьогодні викристалізується у рамках об’єднаної опозиції та Партією регіонів. Тобто розподіл буде чіткий  - ті політичні сили, які чітко усвідомлюють, що Україна під загрозою і її треба відстояти та ті, які хочуть зберегти владу. Всі інші, які не будуть в об’єднаній опозиції, окрім Свободи та УДАРУ, які сьогодні контактують з опозицією та є в системі КОДу,  є прислужниками Партії регіонів», — відзначив Дмитро Шлемко.

За його словами, новоутворення, які будуть з’являтися є проектами Банкової, яка розуміє, що згідно соціології вони можуть іти тільки одним шляхом – роздробити, роз’єднати, відібрати по частинах голоси виборців. Тільки тоді вони зможуть зберегти владу.

«Тому ці «правиці», «лівиці», різні кандидати – це чітко продумані проекти тих людей, які сидять на Банковій та працюють на те, щоб окремі люди не зрозумівши ситуації, допустили помилку у своєму виборі», - вважає Дмитро Шлемко.

Леся, 22.06.2012 16:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини