Олександр Турчинов: Від результатів виборів буде залежати майбутнє України

Від результатів парламентських виборів, які відбудуться у жовтні, буде залежати майбутнє всієї України на багато років.
 
Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов, відкриваючи круглий стіл «Об’єднана опозиція «Батьківщина» та громадянське суспільство: кроки до взаємодії».
 
Турчинов наголосив, що показником розвитку країни є розвиток громадянського суспільства, а громадянське суспільство «не можливе без існування потужних, впливових громадських організацій».
 
«Саме навколо цієї проблеми, а також співпраці з Об’єднаною опозицією під час виборчої кампанії, хотів би, щоб ми сьогодні відверто поговорили», - сказав він.
 
За словами Олександра Турчинова, вже не залишилося сумнівів, що «вибори проходитимуть у дуже жорсткій обстановці, буде дуже жорстке протистояння».
 
«Наші опоненти, чинна влада, будуть використовувати всі механізми, в тому числі протизаконні, щоб утриматися при владі та забезпечити собі парламентську більшість», - сказав він.
 
«Це не тільки фальсифікації, це і терор, який вони розв’язали в Україні, і політичні переслідування, це і адміністративний ресурс, і багато іншого», - додав політик.
 
Підсумовуючи, Олександр Турчинов зазначив, що від того, чи зможе Об’єднана опозиція налагодити з громадянським суспільством співпрацю щодо захисту виборів як таких, захисту волевиявлення громадян та контрою за цим процесом, будуть залежати результати виборів.
Леся, 21.06.2012 17:30



Вибір редакції

Найпопулярніші новини