Гриценко визначився, що приєднується до об’єднаної опозиції «За Батьківщину» - Шлемко

Об’єднана опозиція «За Батьківщину» поповнила свої ряди ще однією політичною силою. До неї на рівних умовах співпраці приєдналася "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

«Умови ті ж сами, що й для всіх інших політичних сил, які сформували об’єднану опозицію на основі програми, яка буде прийнята на наступному з’їзді опозиції, а саме: відкритий список для всіх сил, які підтримують національно-демократичні принципи. Гриценко тривалий період був у пошуках, він вів перемовини і з Кличком, проте сьогодні він визначився, що приєднується до об’єднаної опозиції «За Батьківщину», - сказав в коментарях «Малакаві» народний депутат України,  керівником виборчого штабу об’єднаної опозиції «За Батьківщину» в Івано-Франківській області Дмитро Шлемко.

Також, нещодавно з’явилася інформація, що до опозиції можуть приєднатися партії Миколи Катеринчука і Юрія Кармазіна, а також ще кілька політичних діячів.  Її підтвердив і член об’єднаної опозиції «За Батьківщину» Дмитро Шлемко.

«Дійсно сьогодні ідуть перемовини з іншими дрібними політичними силами, які готові підключитися до об’єднаної опозиції. Я думаю, що цього тижня відбудуться ще інші відповідні події, за межами знаходиться ще Європейська партія та інші і про ці зміни обов’язково дізнається громадськість», - додав Дмитро Шлемко.

Леся, 21.06.2012 16:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини