Звинувачення Тимошенко у вбивстві Щербаня – це агонія влади — Дмитро Шлемко

Влада сьогодні перебуває в агонії і шукає приводи, аби засудити Юлію Тимошенко і показати світу, що лідер опозиції України – не невинно засуджений, а злочинець, так прокоментував «Малакаві» заяви ГПУ про те, що Юлія Тимошенко причетна до вбивства Щербаня народний депутат Дмитро Шлемко.

«Це агонія режиму. Европейскі депутати, європейська спільнота уже ознайомилася із справою Юлії Тимошенко і зробила висновок, що справа проти Тимошенко політично вмотивована. Тому для влади сьогодні треба знайти справу, в якій можна звинуватити Юлію Тимошенко. Хтось підкинув Пшонці справу Щербаня, Пшонка у свою чергу доповів про цю справу Януковичу, і він дав вказівку розкручувати її», — відзначив в коментарях «Малакаві» Дмитро Шлемко.

За його словами, незабаром має розглядатися касація по справі Юлії Тимошенко. Вона уже звернулася з проханням, аби касацію розглядали без її присутності. Як тільки розгляд касації завершиться уже в липні Європейський суд з прав людини готовий зайнятися справою лідера опозиції, і виправдати її. Саме тому, каже Дмитро Шлемко владі терміново треба знайти привід, щоб звинуватити Юлію Тимошенко повторно, звідси і справа Щербаня.

До речі, за його словами, на Україну, а вірніше на головних посадовців країни очікують європейські санкції. Швидше за все, каже Дмитро Шлемко, ці санкції будуть введені уже після Євро-2012.

 

Леся, 19.06.2012 12:59



Вибір редакції

Найпопулярніші новини