Олена Шустік: Влада хоче за будь-яку ціну залишити Юлію Тимошенко за гратами

Виступ з парламентської трибуни заступника Голови фракції «БЮТ-Батьківщина» Олени Шустік:
 
- 25 червня Київський районний суд міста Харкова розгляне другу, повністю сфальшовану і доведену до абсурду кримінальну справу проти Юлії Тимошенко щодо компанії ЄЕСУ.
 
Суддя вимагає особистої присутності Юлії Володимирівни у залі суду, а Міністерство охорони здоров’я, вдумайтесь, рекомендує створити «комфортні» умови для перебування Юлії Тимошенко у приміщенні суду.
 
Водночас, німецькі спеціалісти, які безпосередньо займаються лікуванням Юлії Тимошенко, занепокоєні станом її здоров’я. А наші судді і медики очевидно вважають перевезення людини з хворою спиною, її перебування в суді, нормальною практикою! Як мінімум, це приниження честі і гідності людини, не кажучи вже про шкоду для здоров’я!
 
Влада поспішає вдруге засудити Юлію Володимирівну, в той час як у будь-який спосіб намагається затягнути розгляд касації у «газовій справі».
 
Заяви президента додаткове цьому підтвердження. Він безапеляційно заявив про вину Юлії Тимошенко у вчинені різних кримінальних злочинів, включаючи вбивство Євгена Щербаня. А як же презумпція невинуватості, пане президенте? Принцип так чітко закріплений у Конституції України, гарантом якої ви є!
 
Президент вкотре підтвердив політичну складову ув’язнення лідера опозиції і те, що він особисто є замовником кримінального переслідування Юлії Тимошенко.
 
Перший заступник Генерального прокурора пішов ще далі. Він інкримінує Юлії Тимошенко ще з десяток справ, називає хворобу Юлії Тимошенко - фарсом, а провідних німецьких спеціалістів – непрофесіоналами. Представник Генеральної прокуратури наполягає на проведені судово-медичної експертизи за участю професійних експертів для того, щоб продовжувати слідство у незавершених нових сфальсифікованих справах проти Юлії Тимошенко.
 
Політична ізоляція Юлії Тимошенко у стінах Качанівської колонії – виключно воля президента, виконана руками прокуратури і суду! Всі зусилля нинішньої влади, всієї державної машини спрямовані лише на те, щоб за будь-яку ціну залишити Юлію Тимошенко за гратами.
 
Бо Юлія Тимошенко – єдиний реальний конкурент і найбільша загроза для правлячого режиму!
Леся, 20.06.2012 12:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини