Партія регіонів заманює в свої лави працівників бюджетних установ

Депутат обласної ради від фракції «Батьківщина» Олександр Левицький говорить про те, що він знає про те, що представники Партії регіонів переманюють в свої ряди представників бюджетних установ.

«Наприклад, я знаю що із 50 сільських голів Коломийського району, сорок вступило в Партію регіонів. Тепер їх возять на відпочинок в Австрію, звичайно, за бюджетні кошти», — повідомив в коментарях «Малакаві» Олександр Левицький.

Проте, за його словами, ті представники бюджетних установ, які з тих чи інших причин були змушені вступити до лав Партії регіонів, не є ідейним крилом партії. Одні, були змушені піти в партію влади, бо на них тиснули, інші – бо на даний момент, це для них є єдиним можливим варіантом виживання, каже депутат.

Окрім того, каже Олександр Левицький, за його даними сьогодні вчиняється тиск на людей, які підтримують партію «Батьківщина». Одних – виганяють з роботи, другим, які мають свій власний бізнес, ставлять «палки в колеса», аби вони не могли далі працювати.

«Я, як депутат обласної ради, неодноразово звертав увагу влади на цю проблему. Неодноразово виголошував свої депутатські запити, проте окрім формальних відписок та відмовок нічого не отримав», — каже Олександр Левицький.

Більше того, відзначає депутат, сьогодні влада пробує заангажувати в якості своїх агітаторів працівників соціальної сфери. Тим, хто буде ходити по квартирах і агітувати за партію влади, дадуть більшу зарплату, десь у розмірі двох тисяч гривень. Ті, які проти агітації, будуть отримувати до тисячі гривень.

«Через цих соціальних працівників влада буде збувати китайську гречку, яку вона свого часу завезла в країну», — каже Олександр Левицький.

За його словами, дивного в таких діях немає нічого, адже сьогоднішній режим, який функціонує в державі, незаконний, йому абсолютно байдуже до законів.

Леся, 19.06.2012 14:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини