У волинську «Батьківщину» хочуть влитися районні осередки партії Королевської

7 районних та міських осередків партії «Україна - вперед» Наталії Королевської висловили бажання влитися до лав Волинського обласного осередку партії «Батьківщина».
 
На ім’я голови обласної організації партії «Батьківщина» Анатолія Грицюка надійшло звернення від керівників Луцької, Ковельської, Нововолинської міських, Луцької, Ковельської, Ратнівської та Володимир-Волинської районних організацій Української соціал-демократичної партії (партія Наталії Королевської «Україна - вперед»), в якому вони просять прийняти їх партійців до лав волинської «Батьківщини».
 
Таке рішення продиктоване незгодою членів партії із політичною позицією Наталії Королевської та її рішеннями по розбудові УСДП, повідомляє прес-служба Волинського обласного штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина».
 
У зверненні йдеться про те, що вийти із лав «Україна-Вперед» має бажання близько 2300 членів партії та керівництво вищезазначених осередків.
 
Анатолій Грицюк зазначив, що партія «Батьківщина» готова прийняти у свої лави всіх, хто поділяє політичні цілі партії, хто прагне змін на краще в Україні та готовий для цього працювати та боротися.
 
«Тисячі членів Української соціал-демократичної партії, яка завжди була опозиційною до нинішньої влади, стали заручниками політичних амбіцій окремо взятої особи – її нинішнього лідера. Тож якщо члени УСДП бажають долучатися до нашої партії і спільно із Об’єднаною опозицією працювати, то ми вітаємо таке рішення», - заявив Анатолій Грицюк.
Леся, 14.06.2012 09:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини