Азаров взяв на себе роль прокурора та судді і публічно виносить вироки Юлії Тимошенко

Заява фракції «БЮТ-Батьківщина», виголошена з парламентської трибуни:
 
Вчора на телебаченні пан Азаров дозволив собі зробити безпрецедентні заяви, обвинувачуючи Юлію Тимошенко. Більше того, він посилався на невідомі матеріали американського правосуддя, де лідер опозиції нібито обвинувачується в корупції.
 
Вчорашні заяви прем’єр-міністра остаточно переконали: Уряд перестав виконувати передбачені Конституцією функції і перейшов на обслуговування виборчих інтересів політичного клану Партії регіонів.
 
В той час, коли Головне слідче управління ГПУ, СБУ, податкової міліції майже в повному складі займається продукуванням фальшивих кримінальних справ проти Юлії Тимошенко, уряд за величезні кошти з державного бюджету винаймає закордонні структури з єдиною метою – ще більше очорнити Юлію Тимошенко.
 
Прем’єр-міністр Азаров та його уряд довів до межі бідності пенсіонерів, медиків, вчителів, селян, чорнобильців, афганців. Замість вирішення цих кричущих соціально-економічних проблем в країні – він бере на себе роль прокурора, судді, слідчого і публічно виносить вироки Юлії Тимошенко.
 
Це остаточно засвідчило, що правлячий режим прагне повернути до України 37-й рік.
 
Фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагає від пана Азарова негайно, зараз, дати відповіді:
 
-  Чи відомо вам про презумпцію невинуватості?
-  Де ви взяли ці матеріали?
-  На яких підставах ви обманюєте народ неіснуючими обвинуваченнями?
- Вимагаємо надати рішення будь-якого іноземного суду, у якому б Юлія Тимошенко обвинувачувалась в корупції. Такого рішення немає!
 
Фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагає негайно припинити провокації та будь-які інсинуації. Негайно звільнити політичних в’язнів та лідерів опозиційних демократичних сил країни Юлію Тимошенко та Юрія Луценка.
Леся, 08.06.2012 14:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини