Влада витратила на Євро-2012 по 2000 грн. з кожного українця, - Остап Семерак

Уряд Януковича-Азарова використав підготовку до Євро-2012 як ширму для відмивання держаних коштів.
 
Про це заявив народний депутат фракції «БЮТ-Батьківщина» Остап Семерак, аналізуючи фінансові зловживання напередодні чемпіонату з футболу.
 
«Я хочу нагадати, що саме за уряду Азарова стаття на фінансування Євро зросла у 15 разів, і загалом було витрачено 80 млрд. коштів. Якщо перерахувати цю суму на людину, то вийде по 2000 грн. з кожного громадянина», - заявив він.
 
«При цьому якість робіт є дуже поганою. Про це свідчить учорашня аварія на відремонтованих дорогах прямо під стінами біля Олімпійського стадіону, чи капітальний ремонт дороги «Краківець-Львів» за 250 млн. грн. При цьому, що дорога була збудована по спеціальній програмі підготовки до Євро і ніхто на ній ще не їздив», - додав Семерак.
 
Народний депутат також звернув увагу, що реконструйований стадіон Олімпійський є найдорожчим у Європі та другим за цим показником у світі – після нью-йоркського Медісон-сквер-гарден.
 
«Всі ці факти свідчать, що влада використала чемпіонат як ширму для відмивання держаних коштів для власних рахунків», - наголосив Остап Семерак.
 
Він також нагадав, що раніше екс-прем’єр Юлія Тимошенко написала листа до міжнародної організації FATFщодо фінансових зловживаньуряду Януковича-Азарова.
Леся, 07.06.2012 10:02



Вибір редакції

Найпопулярніші новини