Прикарпатські військові льотчики готові захищати «Євро-2012»

   Авіаційна техніка та особовий склад 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації цілком готовий до виконання завдань із забезпечення чистого неба над стадіонами, що приймають «Євро-2012».

  - Техніки нашої частини провели огляди та необхідні ремонти всіх літаків, що будуть охороняти небо під час цього футбольного чемпіонату, - наголосив начальник техніко-експлуатаційної частини бригади майор Анатолій Найда. – Станом на сьогодні всі літаки технічно справні.

   Нагадаємо, що за останній час Повітряні Сили Збройних Сил України отримали з авіаційних заводів модернізовані літаки, які вже пройшли обліт та прийняті у стрій військових частин. Також було проведено інтенсивну підготовку екіпажів. Зокрема, з початку року військові авіатори 114-ї бригади тактичної авіації виконали близько двадцяти польотних змін і провели в небі понад сто годин. Під час учбово-тренувальних польотів ними були відпрацьовані питання з перехвату та примушенню до посадки на безпечний аеродром повітряних цілей будь-якого класу. Також пілоти покращили навички польотів у складних погодних умовах, як удень, так і вночі, ввели в стрій молодих винищувачів.

  Підполковник Тарас Грень.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України. 

Леся, 01.06.2012 15:58



Вибір редакції

Найпопулярніші новини