Кафе «Мармуляда» викликало «культурний шок» у відвідувачів. Охоронці в цьому закладі поводяться неадекватно

                                                      Доброго дня

Нещодавно я приїхала погостювати в своє рідне місто і мені тут же відрекомендували мережа кафе "23 ресторани". Я побувала в ресторанчиках вашої мережі, мене приємно дивували прекрасним обслуговуванням, посмішками персоналу, тонкістю і, якщо можна так висловитися, духовною чуйністю, ваших офіціантів. Мені надзвичайно подобається кава в «Говорить Івано-Франківськ». Мені імпонує лавка хенд-мейд в "Мануфактурі". І ось настала черга "Мармуляди". О! Це був просто оргазм від того, що мене безконтактно зґвалтували. Але давайте по черзі.

Сьогодні мала честь заглянути у ваше кафе, ресторанчик "МАРМУЛЯДА". Отримала культурний шок. Що ж, це теж корисний досвід, який, я буду щиро сподіватися, у майбутньому допоможе мені в житті.

Те, що я зайшла і відразу ж підвернула собі ногу на вході, я можу опустити. Всяке буває, не завжди ремонтники вчасно приїжджають, часто не вистачає фінансів на плитку або інший інвентар (цікаво, а якби я зламала ногу, ваше керівництво оплатило б мені лікування і пропуски роботи?).

Те, що в туалет, вибачте мене за інтимну подробицю, під час справлення потреби, увірвався чоловік і був непідробно здивований тим, що я там знаходжуся, я просто омину (як добре, що до вас не заходять маніяки-ґвалтівники, у вас найбільш уважна охорона в світі). Ну буває, зламався замок.

І я не буду приймати близько до серця навіть те, що нам відмовилися дати знижку по вашій же дисконтній карті, тому що у неї минув якийсь дизайн (о, це був один з піків насолоди!), На це так само можна не звернути уваги. Нам не шкода п'яти гривень. Але я волію цю п'ятірку віддати сироті.

Але те, що ваш охоронець грубіянить і перетворює заклад у звичайну рюмочниу і забігайлівку - мене щиро вразило. Браво! Дива трапляються.

Цілком можливо, я була надмірно різка. Я ж розумію, що по свистку якогось Романа Семегена, який працює в описаному мною закладі звичайним охоронцем, в кафе "Мармуляда" потрібно заходити шеренгою по три людини і таким же строєм виходити. Ну як же, я ж прийшла особисто до Романа Семегена в гості. Додому. І, от невдача, засиділася, випила у нього весь чай, з'їла всі дитячі цукерки і не скористалася йоржиком. Я всього лише, хотіла допити своє пиво, яке, ви зараз здивуєтеся, я оплатила з власного гаманця, грошима, які власноруч заробила. Те, що після другого свистка я з переляку облилася цим чортовим пивом і зіпсувала іменну футболку, пана Семегена не цікавило. Я все ще сподівалася, що в "Мармуляді" все відмінно. Боги, яка я наївна.

Я попросила книгу скарг і пропозицій. У мене маса пропозицій! І ось яке розчарування, мені її принесли. Правда, поки несли, пан Семеген обливав мене помиями, уточнював нащо мені його прізвище (до речі, прізвище мені довго відмовлялися називати), потім у грубій формі уточнював чи не потрібні мені його паспортні дані з датою народження. Повірте, я не буду вітати його з ювілеями. І ось, коли настав час ікс і мені подали Книгу скарг, на хвилиночку, на годиннику було 1:03, ви пам'ятаєте, що за три хвилини я повинна була одягнутися і вийти строєм із закладу, я з'ясувала, що книга скарг є звичайним блокнотом , який не прошитий, подертий і без печаток. Коли моя подруга пішла просити нормальну, виготовлену за законами України (http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0336-96) Книгу скарг і пропозицій, їй видали другу, яка не була навіть пронумерована. Весь цей час пан Роман бігав по залу і кричав на відвідувачів. Я навіть процитую: "На годиннику година нуль п'ять, а вони не йдуть". Повірте, я більш ніж впевнена в тому, що ніхто не хотів ночувати на твердих стільцях. Відвідувачі в залі просто допивали свої напої.

І ми пішли. Шкода, що поки ми сідали в машини, пан Роман не встиг мене наздогнати, бо мені так і не вдалося йому висловити, який він хам. Він був дуже зайнятий викликом охорони. Саме на двох дівчат потрібно викликати бригаду ОМОНу. Спасибі Роману за комплімент, не даремно я стільки часу проводжу у спортзалі.

Мені хочеться вірити, що у вас в закладі працює обслуговуючий персонал, а не обслуга з синдромом вахтера. Мені хочеться вірити, що в кожному клієнті ви бачите дорогого гостя, а не гаманець на ніжках. Мені хочеться вірити, що ваш бізнес піде в гору, і ви таки відкриєте 23 ресторан в цьому милому містечку. Але цього не станеться, поки в ваших рядах служать ось такі романи семегени.

Мені б дуже хотілося знати, що ця людина усвідомила свою помилку. І я так само сподіваюся, що він вибачиться переді мною особисто і перед моїми друзями, адже всіх нас він поставив у незручне становище.

Дякуємо за розуміння.

Постскриптум По-скільки, поки я записувала номер телефону керівництва і погрожувала скаржитися на таке свинське ставлення з боку охорони, пан Семеген не намагався вибачитися і залагодити конфлікт, я пообіцяла запостити своє "фе" в усі соцмережі. Я, звичайно, не тисячник, як це модно нині говорити, але не хочеться не стримувати обіцянки.

Мій пост в ЖЖ: http://vechernamore.livejournal.com/222324.html
Мій пост в гугл+: https://plus.google.com/u/0/115445354042025467526/posts/KXuEjhxPpoY
Моя розповідь в фейсбуці: http://www.facebook.com/note.php?note_id=333120756754215

*      Від редакції

*      Цей лист також надійшов і на адресу редакції «Малакава». Особливо гарно ця розповідь вписується в контекст того, що Україна скоро прийматиме «Євро-2012». Франківські чиновники уже відзвітували, що до чемпіонату місто готове, а саме: у закладах громадського харчування є меню, продубльовані іноземною (англійською) мовою, а також персонал цих закладів, володіє цією мовою. А ось про культуру поведінки обслуговуючого персоналу, забули.

*      До речі, як стало відомо «Малакаві», керівництво «Мармуляди» шукає зустрічі із автором цього листа. Їй навіть пропонують безкоштовну вечерю, аби залагодити конфлікт.

 

Леся, 23.04.2012 08:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини