Міліція повністю забезпечувала мовний переворот в Україні - Романюк

У Києві на знак протесту проти прийняття «мовного» законопроекту зібралися тисячі опозиціонерів та їх однодумців. Проте, прихильники регіоналів та правоохоронці,  не дозволили їм і близько підійти до стін Верховної Ради України.

Як розповів учасник мітингу депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції «БЮТ-Батьківщина» Юрій Романюк, влада ще заздалегідь зробила все можливе, щоб тримати парламент під контролем.

«Під час свят регіонали готувалися до звезення сюди людей. Ще вчора вони почали відгороджувати територію для своїх. Звечора до Києва приїхало 300-400 бандитів, які почали вибудовувати периметр, щоб не пустити опозицію до Верховної Ради. А на ранок сюди на автобусах звезли тисячі людей і кожен з губернаторів був відповідальний за відправку людей зі своєї області. Міліція до стін Верховної ради підпускала людей під біло - синьою символікою. Коли ми зранку прийшли, ми вже були відгороджені від Верховної Ради

Міліція повностю забезпечувала мовний переворот в Україні, вона однозначно на стороні регіоналів. Міліція добре знала з ким вона працює і були визначені відповідальні за кожну ділянку та область», - розповів Юрій Романюк.

Також, за його словами, на вулицях поблизу Верховної Ради зібралося від 5 до 10 тисяч мітингувальників від опозиції.

Леся, 05.06.2012 14:03



Вибір редакції

Найпопулярніші новини