Шкварилюк говорить, що на Прикарпатті тиснуть на представників «Фронту Змін»

Нещодавно голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у Верховній Раді Андрій Кожем'якін заявив, що сьогодні провладні сили готують компромати на лідера партії "Фронт змін" Арсенія Яценюка.

Він також зазначив, що у Партії регіонів для цієї роботи вже створена окрема група, яка буде готувати відповідні матеріали проте від імені начебто  Кожем'якіна з Турчиновим.

Депутат Івано-Франківської обласної ради, голова Івано-Франківської територіальної організації Політичної Партії “Фронт Змін” Володимир Шкварилюк переконаний, що Арсеній Яценюк зможе самостійно розібратися у ситуації. Він повідомив, що проти його однопартійців на Прикарпатті вже тривалий час ведеться боротьба.

«Я думаю, що Арсеній Яценюк сам розбереться з тими вказівками. Якщо почнуть шукати компромати на рівні області,  то люди, які виконуватимуть вказівки зверху є нашими земляками, і як вони думають шукати компромат на Яценюка і його людей і залишатися тут жити після закінчення виборів – час покаже. Звичайно є тиски на представників «Фронту змін» на Прикарпатті. Особливо це стосується тих, хто працює в освітніх закладах, медичних, зокрема директора шкіл, керівники відповідних установ і коледжів. Це непоодинокі факти, і вони є по цілій області», - сказав Володимир Шкварилюк.

За його словами, представники об’єднаної опозиції в Івано-Франківській області допоможуть всім і кожному, кому висунули неправдиві звинувачення та повідомлять про це громадськості.

«Ми своїх людей в образу не дамо і не тільки своїх, але й тих, на яких здійснюється тиск і незалежно, з якої вони політичної сили. Якщо людина вкрала або переступила закон, то ми не будемо втручатися. Але якщо це буде робитися тільки з однією метою, щоб провладна партія отримала контроль, то ми будемо повідомляти про це та висвітлювати. Цей каток, який сьогодні йде – його не зупинити, адже люди розуміють, що після виборів вони нічого зробити тут не зможуть», - зазначив Володимир Шкварилюк.

Леся, 20.06.2012 10:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини