У Львові європейські вболівальники одягнули футболки з написом «Free Yulia»

У суботу, напередодні футбольного матчу Німеччина-Португалія, у Львові представники Об’єднаної опозиції «Батьківщина» роздавали вболівальникам футболки з написом «Free Yulia» та портретом екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.
 
Про це повідомляє прес-служба львівського осередку Об’єднаної опозиції.
 
Юстас з Мюнхена вперше приїхав в Україну. Одягаючи футболку з написом «Free Yulia», розповів, що давно симпатизує лідеру опозиції Юлії Тимошенко і переживає за її долю та майбутнє України.
 
«Ви сильний народ. Я вірю, що в Україні незабаром все буде добре і Юлія Тимошенко буде звільнена. Між нами і вами немає ніякої різниці. Ви – європейці, і це дуже відчутно тут, у Львові», - сказав вболівальник.
 
«Три роки тому був в Україні, яка була відкритішою, а люди - більш усміхненими, багато жартували, говорили про перспективи свої та дітей, про країну, котра буде в Європі, - розповів Войтек з Варшави. - Сьогодні ж в центрі, розмовляючи з львів’янами, я бачив острах в очах. Була дуже проста відповідь: "Не розпитуй. Я маю страх за своїх дітей та їх майбутнє".
 
«Футболки роздаються біля фан-зони, стадіону «Арена-Львів» та на центральних вулицях міста», - повідомив голова Львівського обласного штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Степан Кубів.
Леся, 11.06.2012 09:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини