Мер із «Свободою» намагаються придумати нову «схему відкатів» на дорогах, бо попередня - провалилася?

Заява чиновника про те, чому затримали проведення тендерів - є  спробою приховати злочинну недбалість та корумпованість влади.

Громадська організація Народний Контроль провела перевірку фактів і має свою версію несвоєчасного проведення тендеру на проведення ремонту доріг і прибудинкових територій.

«Днями перший заступник Директора департаменту комунального господарства В.Білик заявив про те, що пізно провели тендер на ремонт доріг і прибудинкових територій (мовляв саме тому дороги не ремонтуються і є проблеми з вивозом стихійних смітників). Знаючи комуналку хотів би спитати чиновника, хто їм заважав провести тендер в лютому місяці і вже в квітні повним ходом здійснювати капітальний ремонт?»,  - каже голова Ради Народного контролю Михайло Вінтоняк.

Скоріш за все справа тут в іншому. Влада навіть не могла собі уявити, що громадською організацією буде викрито минулорічну схему «відкатів» від ремонту доріг. Тобто членами Г.О. «Народний Контроль» виявлено фіктивну комерційну структуру «АРВА», яка в 2011р. зробила роботи по ремонту доріг  в місті  на суму 5 млн. грн. Оскільки дороги розвалилися і «схема відкатів» провалилася, за фактом  прокуратурою проводиться перевірка.

«Хоч фірма «АРВА» і в 2012 році повинна була виграти тендер однак, надалі її застосовувати небезпечно і тому необхідно знову проводити тендер без «АРВИ». Тому на наш погляд керівництво міста шукає інші шляхи отримання «відкатів».,  - переконаний голова ради громадської організації «Народний Контроль»  Михайло Вінтоняк.

Леся, 21.05.2012 12:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини