Регбісти відзначать ювілей міста міжнародним турніром

6 травня вперше у Івано-Франківську відбудеться міжнародний турнір з регбі. Ініціатором його проведення виступила обласна федерація регбі. Турнір  під назвою «Кубок Івано-Франківська», який проходитиме у дні святкування ювілею міста, буде розіграний у трьох номінаціях: дорослі змагатимуться у олімпійському варіанті – регбі-7, юнаки 1999-2000 р.р.н. і діти 2001 р.н. і молодші - у його класичному варіанті.

Загалом турнір збере вісімнадцять команд. Серед його учасників будуть і гості із сусідніх країн: Молдову представлятимуть три кишинівські команди – неодноразовий призер відкритих чемпіонатів України з регбі-7 ТУМ, а також «Стяуа» і «Блюмарін», Білорусію – столична команда «Вепри». Суперниками івано-франківського «Роланда» будуть також команди з Тернополя та Хмельницького. Івано-Франківськ буде представлений також молодіжною командою «Каскад».

У турнірі юних регбістів позмагаються команди спортивних шкіл західного регіону, а саме, крім івано-франківської ДЮСШ-2, команди з Львова, Тернополя, Кременця Тернопільської області, Рівного.

Цьогорічний турнір повинен стати пробним для більш масштабного турніру  вже у найближчому майбутньому.

Любителі спорту можуть стати свідками розіграшу першого «Кубка Івано-Франківська», відвідавши стадіон ім. Героїв-пожежників ( напроти ТЦ »Бізон») у неділю, 6 травня. Ігри відбуватимуться  з 10.00 до 16.00. Після закінчення ігор відбудеться урочисте нагородження кращих команд у своїх номінаціях та гравців.

 

Леся, 04.05.2012 14:07



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини