7 квітня закінчується чемпіонат Івано-Франківська з регбі-5

 27 січня стартував перший у Івано-Франківську чемпіонат міста з регбі-5 у рамках Дитячої регбійної ліги.

Діяльність цієї ліги спрямована на залучення дітей до занять спортом, а також ознайомлення їх з елементами гри регбі. Характерною особливістю цих змагань є рівне право участі в іграх хлопчиків і дівчаток.

  Протягом двох з половиною місяців по суботах сім команд змагалися за право стати кращими у новій для них грі та позмагатися за право взяти участь у всеукраїнському Фестивалі з регбі-5 9-10 червня у місті Одесі. Останній день змагань повинен дати відповіді на найголовніші питання: хто стане першим чемпіоном Івано-Франківська з регбі-5, які команди представлятимуть Івано-Франківськ у Одесі?

 Анонсуючи закінчення чемпіонату, прогнозуємо безкомпромісну боротьбу у грі за перше місце між командами шкіл №19 і №2, не менш напруженою обіцяє бути гра за третє місце між командами Вовчинецької школи та ЗШ №25, свої амбіції мають і команди шкіл №15, №13 і №17, які змагатимуться за 5-7 місця.

 Ігри останнього дня відбудуться 7 квітня у суботу у спортивному залі ЗШ №24. Початок ігор о 9.45. Після закінчення ігор  відбудеться урочисте нагородження переможців і призерів, свої нагороди отримають і кращі гравці , тренери команд, керівники шкіл.

Леся, 06.04.2012 15:21



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини