«Роланд» виграв перший тур чемпіонату України з регбі-7

8 травня на стадіоні «Героїв-пожежників» у Івано-Франківську відбулись ігри першого туру чемпіонату України з регбі-7 у першій лізі західної зони. Серед команд-учасниць майстрів овального м’яча були гості з львівського «Сокола-Верховини», СК «Тернопіль», рівненського РК «Юніор», хмельницького «ДЮСШ-Буревісник» та місцева команда «Роланд».

Ігри, які тривають по 14 хвилин (2 тайми по 7 хвилин), проходили на прекрасно підготовленому стадіоні за підтримки місцевих уболівальників, які у цей святковий для міста день віддали перевагу виду спорту, що невпинно набуває популярності у нашому місті.

Серед п’яти команд не було рівних івано-франківському «Роланду», який переміг львів’ян - 12-5, тернопільську команду - 21-7 та хмельничан - 17-7. Лише рівненський «Юніор» зумів вчинити опір «Роланду», зрівнявши рахунок на останніх секундах зустрічі - 7-7.Слід відзначити результативну гру капітана команди Віталія Кузнєцова та півзахисника Степана Боніковського, які по кілька разів зуміли прорвати оборону суперників, а Віталій Кузнєцов ще й влучно пробивав по воротах після успішних атак.

Другий тур чемпіонату відбудеться 29 травня у Львові. За результатами двох турів і визначаться три учасники,які виступатимуть у фіналі чемпіонату України у червні.

У аналогічному турнірі у центральній зоні попереду київський «Егер», РК «Ірпінь» з Київщини та одеська ОДАБА.

У східній зоні ігри першого етапу пройдуть у Харкові.

old_editor, 10.05.2010 18:39



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини